Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Idkerbergets skola September 2010 Eleverna fick i uppdrag av rektor att beskriva hur de vill att det ska vara på skolan.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Idkerbergets skola September 2010 Eleverna fick i uppdrag av rektor att beskriva hur de vill att det ska vara på skolan."— Presentationens avskrift:

1 Idkerbergets skola September 2010 Eleverna fick i uppdrag av rektor att beskriva hur de vill att det ska vara på skolan.

2 Så här vill vi elever ha det på Idkerbergets skola Vi vill ha det lugnt och tyst när vi jobbar. Alla ska vara snälla mot varandra Lärarna ska vara snälla, rättvisa, hjälpsamma och bestämda. September 2010 Musik Multimediabyrån Vi ska inte slåss eller retas. Alla ska få vara med och leka Kamrater ska man kunna lita på En kamrat ska vara snäll, ärlig, schysst, trevlig, omtänksam och givmild Du ska vara mot andra som du vill att de ska vara mot dig. Inte säga fula ord

3 Uppdrag Diskutera i varje klass Hur gör ni för att uppnå det ni vill? Vad gör ni om det inte fungerar? Samtal med rektor i början av november om hur det går. (2 elever i varje klass)


Ladda ner ppt "Idkerbergets skola September 2010 Eleverna fick i uppdrag av rektor att beskriva hur de vill att det ska vara på skolan."

Liknande presentationer


Google-annonser