Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Om Barbro Renkel ….

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Om Barbro Renkel …."— Presentationens avskrift:

1 Om Barbro Renkel …

2 Erfarenheter – Hej Projektledning har varit en gemensam faktor för den sammanlagd 25 år arbetslivserfarenhet som jag har från byggbransch, reklambyråarbete och offentlig sektor. Jag har en bred bas att stå på med erfarenheter inom teknik, ekonomi och marknadsföring. Betydelsefulla egenskaper jag har med mig är att jag är analytisk, strategisk och gillar att arbeta i team.

3 Egenskaper – Är intresserad av kreativitet, processer och att nå resultat. Jag styrs av logik och problemlösning.

4 Arbetsuppgifter idag –
Arbetet inom en platt organisation har gett mig möjlighet till varierade arbetsuppgifter. För närvarande driver jag utvecklingsarbete vid Konstnärligt Campus med arkitekter, konstnärer och industridesigner som målgrupp. Som koordinator har jag haft ett växande budgetansvar, upphandling av underleverantörer samt att leda en projektgrupp med kvalitativa och kvantitativa målsättningar. Detta har kvartalsvis avrapporterats till styrelse och finansiärer. Inom Uminova ansvarar jag främst för säljmodulen inom affärsprocessen och deltar även i utvecklings-arbetet för Uminova Science Park.

5 Jobbar som affärscoach, det innebär –
Affärsutveckling och fokus på att skapa nya affärsvärden. Att med ett coachande ledarskap utveckla nya affärsidéer till ett företag genom tydliga milestones och handlingsplaner. Mina arbete har även lett till att jag innehar flera styrelseuppdrag: Styrelseordförande i ett avknoppningsföretag, Karlsson&Novak Medical AB samt ledamot i tjänsteföretaget SHIFT Education AB.

6 Utbildning - 4-årig teknisk linje, el. examen -82
Civilekonom vid Handelshögskolan Umeå, marknadsföring. examen -93

7 Övrig utbildning - Europas ekonomiska geografi, 10 p Retorik, 5 p
Ledarskap för icke-chefer - M-gruppen Patent, mönsterskydd, varumärke, upphovsrätt-PRV Affärsplan - Nutek Styrelsearbete – ALMI /Handelskammaren/Styrelsekraft Effektiv förhandling - Internordic Projektledning och kommunikation – ESI Varumärkesstrategi och affärsstrategi – Bergs Persondatavana. Betyg och intyg kan erhållas för ovanstående. Referenser kan lämnas per telefon.

8 Tidigare anställningar -
82-83, BPA, elavd. Skellefteå 83-84, Fjab Elkonsulter AB, Skellefteå 84-88, Ekab Elkonsulter AB, Umeå 93-96, AB Härmod Bostaden, Umeå 96-98, Faktum, Umeå universitet 98-03 Uminova Center Uminova Innovation AB

9 + och - + Ansvarsfull. Lämnar ogärna något halvfärdigt
+ Arbetsvillig och nyfiken + Gladlynt och kreativ Inte någon historieberättare 162 cm

10 Kan tillföra dig Representativ sälj och marknadsförare
Lång erfarenhet av utvecklingsarbete Väl bekant med innovationsprocessen Aktiv nätverkare

11 Kontaktuppgifter - Barbro Renkel Tallhedsvägen 3 903 62 Umeå
mobil: mail:


Ladda ner ppt "Om Barbro Renkel …."

Liknande presentationer


Google-annonser