Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Ett fantastiskt sätt att förstärka nyfikenhet, engagemang och utbyte av erfarenheter.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Ett fantastiskt sätt att förstärka nyfikenhet, engagemang och utbyte av erfarenheter."— Presentationens avskrift:

1 ett fantastiskt sätt att förstärka nyfikenhet, engagemang och utbyte av erfarenheter

2 Open Space Har Du: En fråga att ställa? En idé som du vill testa? Ett ämne som du vill lyfta? Ett erbjudande eller en invit? Något Du vill göra mer av? Något Du vill fortsätta prata om?

3 5 regler för Open space V em som än kommer är rätt personer! N är det startar, startar det! V ad som händer är det enda som skulle kunnat hända! V art det än händer är det rätta stället! N är det är slut så är det slut!

4 Lagen om två fötter

5 Fjärilar och humlor Du väljer hur du på bästa sätt kan bidra vid varje tillfälle. Du kan gå med eller lämna en session när som helst. Fjärilar - flyttar sig mellan olika forum. Korsbefruktar. Humlor - hänger ofta över en kopp med någonting (ex kaffe/te). Kanske fastnar i en session eller inleder ett samtal med andra humlor/ förbipasserande.

6 Vilken diskussion skulle Du vilja se? S kriv ned rubriken för ditt tema och ditt namn H itta en tid och plats på tavlan/blädderblocket (och ta post-it lappen) P resentera en kort trailer med ditt tema, tid och ställe


Ladda ner ppt "Ett fantastiskt sätt att förstärka nyfikenhet, engagemang och utbyte av erfarenheter."

Liknande presentationer


Google-annonser