Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Bedömning av text Innehåll Texten är lätt att följa och förstå. Innehållet stämmer med uppgiften och följer instruktionerna. Längden på texten är tillräcklig.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Bedömning av text Innehåll Texten är lätt att följa och förstå. Innehållet stämmer med uppgiften och följer instruktionerna. Längden på texten är tillräcklig."— Presentationens avskrift:

1 Bedömning av text Innehåll Texten är lätt att följa och förstå. Innehållet stämmer med uppgiften och följer instruktionerna. Längden på texten är tillräcklig.

2 Bedömning av text Struktur Texten är sammanhängande, till exempel med ord som och, men, därför att. Texten börjar på ett bra sätt och avslutas på ett bra sätt.

3 Bedömning av text Språk Texten har varierande ord och meningsbyggnad. Språket anpassas efter syfte och mottagare. Texten har både enkel och svår grammatik. Texten har skiljetecken och stor bokstav enligt skrivreglerna. Stavfel stör inte läsningen.


Ladda ner ppt "Bedömning av text Innehåll Texten är lätt att följa och förstå. Innehållet stämmer med uppgiften och följer instruktionerna. Längden på texten är tillräcklig."

Liknande presentationer


Google-annonser