Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Språkutvecklande arbetssätt Utomhus- pedagogik EPA Läromedel ”Läsfixarna” (RU) ASL LTG Undervisning med bild som stöd Det handlar om medvetenhet och systematisk.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Språkutvecklande arbetssätt Utomhus- pedagogik EPA Läromedel ”Läsfixarna” (RU) ASL LTG Undervisning med bild som stöd Det handlar om medvetenhet och systematisk."— Presentationens avskrift:

1 Språkutvecklande arbetssätt Utomhus- pedagogik EPA Läromedel ”Läsfixarna” (RU) ASL LTG Undervisning med bild som stöd Det handlar om medvetenhet och systematisk undervisning. Från det konkreta till det abstrakta. Funktionell grammatik Concept cartoons loopar

2

3 Det viktiga samtalet Austin´s butterfly Vad gör den här läraren som är bra?

4 EPA ett sätt att utöka elevers taltid - tänk enskilt, 2 min -samtala i par, 4 min -delge alla

5 Vad har vi redan gjort på skolan? Är allt levande? Vad behöver vi utveckla?

6 Lika - olika Vad kan man lära sig av det här?

7 Till nästa gång: Läs Gibbons ”Stärk språket – stärk lärandet” förord och kapitel 1. Ta med en för dig viktig reflektion. Genomför någon övning i klassen där samtalet är i fokus. Förbered dig för att dela med dig av dina erfarenheter.


Ladda ner ppt "Språkutvecklande arbetssätt Utomhus- pedagogik EPA Läromedel ”Läsfixarna” (RU) ASL LTG Undervisning med bild som stöd Det handlar om medvetenhet och systematisk."

Liknande presentationer


Google-annonser