Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

VIKTIGT När du ska göra en bok i Rison så måste originalet alltid vara i A4 format. Är det mindre eller större får du göra om det till A4.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "VIKTIGT När du ska göra en bok i Rison så måste originalet alltid vara i A4 format. Är det mindre eller större får du göra om det till A4."— Presentationens avskrift:

1

2 VIKTIGT När du ska göra en bok i Rison så måste originalet alltid vara i A4 format. Är det mindre eller större får du göra om det till A4.

3 Nu ska vi börja knappa på Rison. Börja med att klicka på Häfte.

4 Här ska du trycka på Vikning+häftning därefter OK

5 Här klickar du OK

6 Nu ska du klicka på Inmatningsfack för att välja rätt papper

7 Här kan du välja mellan två olika fack beroende på vilken storlek du vill att din bok ska få. Bokens storlek A5 – Välj fack 1 Bokens storlek A4 – Välj fack 3 Avsluta med att klicka OK Klicka här för att få en bok i A5 storlek Klicka här för att få en bok i A4 storlek

8 Så här ska det se uti rutan när du vill att boken ska komma ut i A5 format

9 Så här ska det se ut i rutan när du vill att boken ska komma ut i A4 format.

10 Nu återstår det bara att välja hur många böcker du vill ha och klicka på den gröna start knappen. (I den oranga rutan står det hur många kopior det blir). Klicka här för att välja antal Klicka på startknappen Här ser du att du får rätt antal

11 Här ser du en bok i A4 och en i A5 format. Vanligast är den till höger i A5 format


Ladda ner ppt "VIKTIGT När du ska göra en bok i Rison så måste originalet alltid vara i A4 format. Är det mindre eller större får du göra om det till A4."

Liknande presentationer


Google-annonser