Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

SÅ GÖR VI EN VERKSAMHETPLAN- UTIFRÅN SPF SENIORERNAS MÅL OCH RIKTLINJER 1.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "SÅ GÖR VI EN VERKSAMHETPLAN- UTIFRÅN SPF SENIORERNAS MÅL OCH RIKTLINJER 1."— Presentationens avskrift:

1 SÅ GÖR VI EN VERKSAMHETPLAN- UTIFRÅN SPF SENIORERNAS MÅL OCH RIKTLINJER 1

2 2 Mål och riktlinjer för kongressperioden 2015-2017 har fyra målområden:  Vi-anda och identitet  Rekrytera och behålla  Påverkan och inflytande  Synas och höras

3 3 Varför en verksamhetsplan?  Draghjälp framåt  Skapar tydlighet i det arbeta föreningen vill utföra  Tydliggör prioriterade fokusområden  Lätt att ha till hands för kom ihåg och uppföljning under året

4 4 1. Vi anda och identitet  Vad kan föreningen göra för att öka vi-andan och stärka identiteten hos medlemmarna?  Vad kan föreningen göra för att öka vi-andan / samarbetet med en annan förening inom SPF Seniorerna?  Vad kan föreningen göra för att känna vi-anda med distriktet?

5 5 2. Rekrytera och behålla  Vad ska vi göra för att öka medlemsantalet med 5%?  Vad ska vi göra och hur ska vi arbeta för att få fler nöjda medlemmar?  Hur tar vi hand om våra medlemmar och hur tar vi hand om våra nya medlemmar?  Hur ska vi utveckla verksamheten och aktiviteterna?

6 6 3. Påverkan och inflytande  Hur vill vi utveckla det lokala påverkanarbetet i föreningen?  Vilka påverkansfrågor ska vi prioritera?  Hur ska vi involvera och informera våra medlemmar i påverkansarbetet?

7 7 4. Synas och höras  Vilka aktiviteter ska vi genomföra för att öka synligheten om oss, hos politiker, medier, medlemmar, blivande medlemmar och andra?

8 8 Ladda ner Lathunden ”Så gör vi en verksamhetsplan” Från SPF:s intranät (Blanketter, mallar & handböcker)


Ladda ner ppt "SÅ GÖR VI EN VERKSAMHETPLAN- UTIFRÅN SPF SENIORERNAS MÅL OCH RIKTLINJER 1."

Liknande presentationer


Google-annonser