Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Vem är jag? Jag är en 17 årig kille som bor i mitten av Värmlands skogarna, i en stad som heter Kristinehamn. Jag har 2 småbröder och 1 storebror.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Vem är jag? Jag är en 17 årig kille som bor i mitten av Värmlands skogarna, i en stad som heter Kristinehamn. Jag har 2 småbröder och 1 storebror."— Presentationens avskrift:

1

2 Vem är jag? Jag är en 17 årig kille som bor i mitten av Värmlands skogarna, i en stad som heter Kristinehamn. Jag har 2 småbröder och 1 storebror.

3 Jag är inne på det 3:e året på brogårdsgymnasiet, inriktning el-linjen. Så vad betyder det? Jo jag är alltså inte en teori kille som gillar att läsa och plugga, jag föredrar att göra saker praktiskt i det här fallet inom el branschen som jag hoppas få jobb inom. Studerandet går bra och jag har inte hamnat efter i någon kurs.

4 Vad gillar jag att göra? Hm.. Kompisar är en stor del på fritiden Man kan säga att jag är en Spel och Film nörd, de två sakerna tar upp mycket fritid. Framtids planer, Jag brukar titta lägenheter ibland och möbler. Det är kul! Övningskörningen är viktig just nu eftersom att jag är 18 inom en månad Bowling, Paintball, bada, fotboll, ishockey är saker som jag gillar men tyvärr inte har så mycket tid till. Musik är en stor del av fritiden. Jag lyssnar på det mesta men måste säga att rock genren är störst.

5 Mitt mål är att göra GMU(grundläggande militär utbildning) inom en snar framtid. Det verkar vara en upplevelse! Jag är riktigt nördigt intresserad av rymden så ett jobb som astronaut är nog en dröm.


Ladda ner ppt "Vem är jag? Jag är en 17 årig kille som bor i mitten av Värmlands skogarna, i en stad som heter Kristinehamn. Jag har 2 småbröder och 1 storebror."

Liknande presentationer


Google-annonser