Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Rihanna.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Rihanna."— Presentationens avskrift:

1 Rihanna

2 Information om Rihanna
Namn: Robyn Rihanna Fent Ålder: 23 år. Född: 1988 i Barbados. Familj: Mamma, pappa & bröderna Rorrey & Rajad. Album: Loud, Rated R, Good girl gone bad, A girl like me, music of the sun. Artist:som slog igenom internationellt 2005.

3

4 Rihannas Karriär Rihannas musik är en blandning av soul, pop och R'n'B ofta med starka inslag av jamaicansk dansmusik. Rihannas karriär tog fart efter att hon blev upptäckt 2003 av producenten Evan Rogers då han var på semester på Barbados. Redan åtta månader efter debutplattan släppte hon sitt andra album, A Girl Like Me, som debuterade som nummer fem på de amerikanska listorna. Rihanna har sålt över 80 miljoner album på bara 6 år. Coldplay är det första brittiska bandet Rihanna någonsin arbetat med. Rihanna och Artisten Katy Perry är mycket bra vänner och har även samma musik stil.

5

6 Själva Rihanna Favoritfärgen är grön
Hon kallas bla. för Caribbean Queen, RiRi, Rih, The Barbados Girl. Hennes kändisbästis är Katy Perry. Hon beskriver sig själv som stark, tuff, sårbar och flickig. När hon var mindre var hon mobbad och hatade skolan. Om hon inte hade varit sångerska så skulle hon velat bli psykolog. Hon har en sköldpadda och hundarna Marley och DJ. Favorit efterätterna är chokladglass och ostkaka Hon hatar bananer. Hon gillar att äta på Mcdonalds.

7

8 Motivering till Varför jag valde rihanna!
Jag valde Rihanna för att jag lyssnar mycket på henne och gillar henne som person! Och jag har även varit i väg för att lyssna på hennes konsert i Stockholm (som visserligen blev inställd) men jag var där och såg henne, det gjorde mig intresserad av att leta fakta om just Rihanna.


Ladda ner ppt "Rihanna."

Liknande presentationer


Google-annonser