Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Välkomna till Gyabo Förskola.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Välkomna till Gyabo Förskola."— Presentationens avskrift:

1 Välkomna till Gyabo Förskola

2 Välkomna till Gyabo Förskola!
Vi hälsar Er och Era barn välkomna till Gyabo Förskola och hoppas att Ni kommer att trivas hos oss. På Gyabo har vi en ”Storavd” med barn i åldrarna 1-5 år. Varje rum/miljö har namn, såsom myrstacken, bikupan,lektorget, vattenlek, gul hall, grön hall, ateljen osv. Vi strävar efter att vi alla, både barn/föräldrar och pedagoger ska känna oss trygga med varandra. Adress: Bygdegårdsvägen 4 24174 Stehag Viktiga telefonnummer: Gyabo: Förskolechef Ulrika Christenson Tfn: Skolass.Jeanette Larsson Tfn:

3 All personal som arbetar inom barnomsorgen har tystnadsplikt
man får dock informera personalen inom arb.laget om det gagnar barnet. Personalen har även anmälningsplikt enligt socialtjänstlagen vid misstanke om att ett barn far illa. Stehags rektorsområde har ett skolråd med representanter från varje verksamhet där Ni föräldrar har möjlighet att påverka verksamheten. Två träffar per termin där alla föräldrar är välkomna! Anslag om dagordning sätts upp på infotavlan i Grön hall. Vi som jobbar på Gyabo: Katarina bsk Pauline bsk Monica fsk Sara fsk Therese fsk

4 Målsättningen på Gyabo Förskola är:
att Ni föräldrar och Era barn ska känna Er välkomna och trygga på Gyabo. att bygga upp ett bra förtroende mellan Er föräldrar och oss pedagoger så att vi tillsammans kan göra det bästa för Era barn. att barnen får en givande och glädjefull vardag där de får möjlighet att utveckla alla sina sinnen och förmågor. att vi lägger stor vikt på barns inflytande och delaktighet. Barnens intressen ligger som grund i vårt arbetssätt. har Gyabo öppet serveras frukostbuffè 11.15 äter vi lunch mellanmålsbuffè Eslövs Kommun har som policy att nötter, mandel och jordnötter aldrig serveras i någon form i våra verksamheter. Skicka aldrig med barnen frukt, russin, smörgåsar eller dylikt pga att vi har allergiska barn. Sjukanmälan och friskanmälan till Gyabo dagen innan eller innan vid sjukdom/ledighet.


Ladda ner ppt "Välkomna till Gyabo Förskola."

Liknande presentationer


Google-annonser