Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Grej of the day En mytomspunnen geometrisk figur.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Grej of the day En mytomspunnen geometrisk figur."— Presentationens avskrift:

1

2 Grej of the day En mytomspunnen geometrisk figur

3 Bermudatriangeln En mytomspunnen geometrisk figur

4

5 Bermudatriangeln En mytomspunnen geometrisk figur Det påstås att många skepp och fartyg har försvunnit där utan någon förklaring. Ryktena startade 1945 då fem stridsplan försvann i området spårlöst och även det plan som skickades för att söka efter de fem planen försvann utan ett spår.

6 Bermudatriangeln En mytomspunnen geometrisk figur Somliga tror att det är utomjordingar som ligger bakom försvinnandena eller extra stark magnetisk kraft som ”drar ner” flygplan och fartyg i djupet…. …eller att jordskorpan på havets botten innehåller sprickor som bildar bubblor som sänker stora fartyg.

7 Bermudatriangeln En mytomspunnen geometrisk figur Men som mycket annat när man undersöker det närmare är området ”Bermudatriangeln” inte något speciellt olycksdrabbat område. Det går massor av trafik där varje dag och statistiskt sker det inte fler olyckor där än på något annat ställe.

8 Bermudatriangeln En mytomspunnen geometrisk figur -Område utanför Nordamerikas västkust -Mytomspunnen plats där flygplan och fartyg påstås kan försvinna spårlöst. -Forskare har kommit fram till att platsen inte är mer olycksdrabbad än någon annan. -Det går mycket trafik där varje dag. Utan att något försvinner. Källor: http://illvet.se/naturen/myter/ar-bermudatriangeln-verkligen-saa- farlig http://www.ungafakta.se/mysterier/platser-personer/pp-platser- bermudatriangeln.asp#


Ladda ner ppt "Grej of the day En mytomspunnen geometrisk figur."

Liknande presentationer


Google-annonser