Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

SPORTSLIG VERKSAMHET LIF- UNGDOM LIF Ungdomsfotboll vill och skall utvecklas som ungdomsförening och ha som mål att vara en ledande fotbollsförening på.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "SPORTSLIG VERKSAMHET LIF- UNGDOM LIF Ungdomsfotboll vill och skall utvecklas som ungdomsförening och ha som mål att vara en ledande fotbollsförening på."— Presentationens avskrift:

1 SPORTSLIG VERKSAMHET LIF- UNGDOM LIF Ungdomsfotboll vill och skall utvecklas som ungdomsförening och ha som mål att vara en ledande fotbollsförening på ungdomssidan där vi utbildar spelare från fotbollsskolan till den egna seniorverksamheten.

2 FÖLJANDE GÄLLER FÖR ALLA LIF-LAG: Vilja som kännetecknas av utveckling, mod och kamp. Ambitioner som signalerar att fotbollslaget LIF spelar på en hög nivå. Från ambitioner utmynnar stolthet över det som laget har uppnått hittills. Det är Ljusdals IF sätt att bedriva fotbollsverksamhet som gör att lagen kan ha ambitioner. Engagemang som framhäver den glädje och entusiasm som kommer sig av att vara en del av fotbollslaget LIF. Underhållning som uttrycker den fotbollsfest det skall vara att både se fotbollslaget LIF spela och att följa laget i media.

3 DEN SPORTSLIGA VERKSAMHETEN I LIF UNGDOMSFOTBOLL ÄR INDELAD I FYRA STEG KNATTEVERKSAMHET KNATTEVERKSAMHET 7-9 ÅR LIRARVERKSAMHET 10-12 ÅR JUNIORVERKSAMHET 13-15 år A JUNIORVERKSAMHET 16-19 år


Ladda ner ppt "SPORTSLIG VERKSAMHET LIF- UNGDOM LIF Ungdomsfotboll vill och skall utvecklas som ungdomsförening och ha som mål att vara en ledande fotbollsförening på."

Liknande presentationer


Google-annonser