Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Förbättringsarbeten: just-do-it Lag 2 på Odin har velat få ner antal knackningar för att minska ställtiden. Delar av detta har löst genom att laget har.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Förbättringsarbeten: just-do-it Lag 2 på Odin har velat få ner antal knackningar för att minska ställtiden. Delar av detta har löst genom att laget har."— Presentationens avskrift:

1

2 Förbättringsarbeten: just-do-it Lag 2 på Odin har velat få ner antal knackningar för att minska ställtiden. Delar av detta har löst genom att laget har skapat en informationsplats med anslagstavla och Whiteboard. Här informerar de om inställda lektioner, modersmålstider och mycket annat.

3 Förbättringsarbeten: PDCA PDCA VFL Lag 2 i Angered har gjort en PDCA om hur man får in arbetsliv i SFI- undervisningen som är anpassad efter de olika kursnivåerna. De har försökt skapa en genomtänkt struktur för att implementera VFL i undervisningen. I detta planerar man in ett ökat samarbete med coacherna. De har redan kunnat se resultat i att fler elever har kommit ut i praktik.

4 www.leanabfvux.com Samling av dokument Information om implementering Handledning och instruktioner


Ladda ner ppt "Förbättringsarbeten: just-do-it Lag 2 på Odin har velat få ner antal knackningar för att minska ställtiden. Delar av detta har löst genom att laget har."

Liknande presentationer


Google-annonser