Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare."— Presentationens avskrift:

1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare klicka var som helst i bilden.

2 Övningsuppgifter för Kommunens företrädare. För att inte markören ska döljas under övningen gör följande steg. Ställ markören nedanför denna text och högerklicka med musen. Välj enligt bilden till höger och klicka ’synlig’. Klicka därefter var som helst i bilden för att komma vidare.

3 Till vänster om Back, Ottos namn ser du en varningstriangel. När du sätter muspekaren på den visar hjälptexten vad du ska göra. Klicka på Back, Ottos namn eller personnummer för att öppna ärendet.

4 Klicka på fliken Utskrivningsklar för att kunna se utskrivningsklardatum.

5 Klicka ’Kvittera’.

6 Utskrivningsklar är nu kvitterad. Klicka var som helst i bilden för komma till startsidan.

7 Back, Otto är nu utskriven från slutenvården. Klicka på Back, Ottos gröna statusruta för utskrivning.

8 Du kan nu se vilken dag Back, Otto blev utskriven. Klicka på esc-knappen på tangentbordet för att avsluta övningsuppgiften.


Ladda ner ppt "Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare."

Liknande presentationer


Google-annonser