Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Hösten är den tredje årstiden på året. Till hösten tillhör september, oktober och november. Under hösten sker en hel del förändringar i våran natur.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Hösten är den tredje årstiden på året. Till hösten tillhör september, oktober och november. Under hösten sker en hel del förändringar i våran natur."— Presentationens avskrift:

1

2

3

4 Hösten är den tredje årstiden på året. Till hösten tillhör september, oktober och november. Under hösten sker en hel del förändringar i våran natur. Träd och växter ändrar form och en del djur flyttar eller går i dvala.

5 Träden förbereder sig för den kalla vintern. Löven blir gula, orangea och röda. De faller till marken. Kala grenar klarar vinterns kyla.

6 Anledningen till att löven ändrar färg är för att trädets stam suger åt sig all energi och näring, för att överleva under vintern.

7 Blommorna vissnar och dör. Deras frön ligger i jorden. Fröna samlar kraft, för att bli nya blommor till våren

8 Igelkotten hittar en varm och mysig lövhög. Där ligger den i dvala hela hösten och vintern. dZzZzZz


Ladda ner ppt "Hösten är den tredje årstiden på året. Till hösten tillhör september, oktober och november. Under hösten sker en hel del förändringar i våran natur."

Liknande presentationer


Google-annonser