Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Vad är hantverkscirkusen? Ett kringresande hantverkssällskap turnerade runt i Ålands skärgård och i Mariehamn mellan den 10 och 19 Juli! De hade öppna.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Vad är hantverkscirkusen? Ett kringresande hantverkssällskap turnerade runt i Ålands skärgård och i Mariehamn mellan den 10 och 19 Juli! De hade öppna."— Presentationens avskrift:

1

2 Vad är hantverkscirkusen? Ett kringresande hantverkssällskap turnerade runt i Ålands skärgård och i Mariehamn mellan den 10 och 19 Juli! De hade öppna workshops med både gamla och nya tekniker som blandades. Det var helt gratis och för alla åldrar.

3 Vad är syftet? Meningen med hantverkscirkusen var att samla folk i olika åldrar och göra något kreativt tillsammans. Att stärka kontakten mellan ungdomar och SKUNK och även att ta fram hantverk och visa att det fortfarande är modernt.

4 Uppföljaren SKUNK beslutade att göra en uppföljare av den lyckade hantverkscirkusen men att denna gång åka runt till alla skärgårdsskolor och hålla lektioner på skoltid. Vi kommer även att hålla ett par timmar efter skoltid för dem som är intresserade av att utveckla tekniken.

5 Street-art och hantverk Olika hantverkskonster har mer och mer blivit en populär form av street art och ses även i Mariehamn där ex någon hängt upp små garntussar i träden på torget. I större städer kan man hitta hela lyktstolpar instickade i garn eller små pärlplattor fastlimmade på husväggar och staket.

6 Vanlig street art-knitting

7 Extreme street art-knitting

8

9

10

11 EU bidrag http://hantverkscirkusen.blogspot.com/


Ladda ner ppt "Vad är hantverkscirkusen? Ett kringresande hantverkssällskap turnerade runt i Ålands skärgård och i Mariehamn mellan den 10 och 19 Juli! De hade öppna."

Liknande presentationer


Google-annonser