Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Bergums skola - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar uppfattar.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Bergums skola - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar uppfattar."— Presentationens avskrift:

1

2 Bergums skola - Åk 4-9 - Göteborgs Stad

3 Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar uppfattar skolan inom ett antal utvalda områden. Resultatet av undersökningen skall ligga till grund för verksamhetsutveckling av skolan för såväl Göteborgsregionen totalt som för enskilda skolor och klasser. Omfattning: Målgruppen är elever i grundskola och gymnasium inom Göteborgsregionen (ej Härryda). Alla deltagande kommuner har valt en gemensam ”basenkät” för grundskolans elever åk 2, 5 och 8 samt gymnasieskolans åk 2. De kommuner som önskat, har haft möjlighet att lägga till frågor och målgrupper (såsom föräldrar). Föräldraenkäten (för de kommuner som valt att föräldrar skall ingå) är identisk för samtliga kommuner. Genomförande: Undersökningen genomfördes med hjälp av en webbenkät. En länk till undersökningen placerades på Markörs hemsida. Via skolan distribuerades unika lösenord för respektive klass för att säkerställa antal svar och att alla svar redovisas inom rätt grupp. Fältperiod vecka 11-17. Om undersökningen

4 Resultatet presenteras under följande rubriker: Bakgrundsfrågor Trivsel och trygghet Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Fritidshem (endast årskurs f-5) Kommunspecifika frågor Tabeller per fråga och skalsteg samt medelvärde I de fall svaren från en årskurs/skola understiger sju individer redovisas inte svaren. Rapportdisposition

5 Bakgrundsfrågor Bergums skola - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Antal svar: 267

6 Bakgrundsfrågor Bergums skola - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Antal svar: 267

7 Trivsel och trygghet Bergums skola - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Antal svar: 267

8 Delaktighet och inflytande Bergums skola - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Antal svar: 267

9 Skolmiljö Bergums skola - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Antal svar: 267

10 Kunskap och lärande Bergums skola - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Antal svar: 267

11 Bemötande Bergums skola - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Antal svar: 267

12 Fritidshem Bergums skola - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Antal svar: 30

13 Fritidshem Bergums skola - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Antal svar: 14

14 Helhetsintryck Bergums skola - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Antal svar: 267

15 Övriga frågor Bergums skola - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Antal svar: 267

16 Tabell 1 Bergums skola - Åk 4-9 - Göteborgs Stad

17 Tabell 2 Bergums skola - Åk 4-9 - Göteborgs Stad

18 Tabell 3 Bergums skola - Åk 4-9 - Göteborgs Stad


Ladda ner ppt "Bergums skola - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar uppfattar."

Liknande presentationer


Google-annonser