Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Insatser för att stärka och utveckla verksamhet med Flyktingguider och familjekontakter med stöd av förordningen (:1122) § 37a-medel Beviljade medel: 42.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Insatser för att stärka och utveckla verksamhet med Flyktingguider och familjekontakter med stöd av förordningen (:1122) § 37a-medel Beviljade medel: 42."— Presentationens avskrift:

1 Insatser för att stärka och utveckla verksamhet med Flyktingguider och familjekontakter med stöd av förordningen (:1122) § 37a-medel Beviljade medel: 42 700 kr Föreningsintroduktion-Prova-på aktiviteter Samverkansparter: Norsjö Kommun och NIDS (Norsjöidrotten i samverkan)

2 Syfte Introducera nyanlända barn och ungdomar i fritidsaktiviteter, sport och, frilutsliv. Särskilt fokus på att få med flickorna. Samanställning av tillgängliga aktiviteter i Kommunen i en enkel folder.

3 Mål Efter avslutat projekt ska 90% av ungdomarna ha kunskap om Föreningslivet och dess utbud. 80% av ungdomarna ska vara delaktiga i minst en aktivitet.

4 Genomförda aktiviteter Information och uppvisning av Hundklubben Besök på Stallet med information av Ridklubben och provridning. Pingis med Pingisklubben Skytte med Skytteklubben Miniracing Slalom

5 Planerat Utflykt med Vinterfiske, eldning och utomhus lunch. Utvärdering- Uppföljning


Ladda ner ppt "Insatser för att stärka och utveckla verksamhet med Flyktingguider och familjekontakter med stöd av förordningen (:1122) § 37a-medel Beviljade medel: 42."

Liknande presentationer


Google-annonser