Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

PlayMe Kommunikation för den invigde. playMe Kommunikation för den invigde Ny form av kommunikation Meddela dig med musik Påminn din vän om sommarens.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "PlayMe Kommunikation för den invigde. playMe Kommunikation för den invigde Ny form av kommunikation Meddela dig med musik Påminn din vän om sommarens."— Presentationens avskrift:

1 playMe Kommunikation för den invigde

2 playMe Kommunikation för den invigde Ny form av kommunikation Meddela dig med musik Påminn din vän om sommarens partylåt Låt mor & far veta att du tycker om dem Låt musiken bli kodord Ny form av kommunikation Meddela dig med musik Påminn din vän om sommarens partylåt Låt mor & far veta att du tycker om dem Låt musiken bli kodord

3 playMe Kommunikation för den invigde

4 playMe Kommunikation för den invigde Nathan tänker på sintjej Erika. Erika är hemma hos sig själv och städar. Nathan tänker på sintjej Erika. Erika är hemma hos sig själv och städar.

5 playMe Kommunikation för den invigde Eftersom de båda har playMe vill han skicka en låt till henne. Med sin iPod väljer han låt, mottagare och skickar sen. Eftersom de båda har playMe vill han skicka en låt till henne. Med sin iPod väljer han låt, mottagare och skickar sen.

6 playMe Kommunikation för den invigde playMe är integrerad i din iPod så att du alltid är tillgänglig för dina playMe-kamrater.

7 playMe Kommunikation för den invigde Erikas stereo börjar genast spela upp Everytime med Britney Spears.

8 playMe Kommunikation för den invigde Exempel: Mellan kompisar som ofta byter eller snackar om musik Bandmedlemmar - spela in nya låtar och skicka dem till de andra medlemmarna Vänner som har sina egna kodord och sätt att meddela sig till varandra. Exempel: Mellan kompisar som ofta byter eller snackar om musik Bandmedlemmar - spela in nya låtar och skicka dem till de andra medlemmarna Vänner som har sina egna kodord och sätt att meddela sig till varandra.

9 playMe Kommunikation för den invigde Syfte: Att på ett nytt sätt kommunicera med sina vänner Ger en annan känsla än t.ex. ett sms Kräver inget gensvar Beroende på vad, när, hur man skickar skapas ett nytt ”kodspråk”. Kanske gör man upp egna koder för kommunikation. Syfte: Att på ett nytt sätt kommunicera med sina vänner Ger en annan känsla än t.ex. ett sms Kräver inget gensvar Beroende på vad, när, hur man skickar skapas ett nytt ”kodspråk”. Kanske gör man upp egna koder för kommunikation.

10 playMe Kommunikation för den invigde Målgrupp: Troligtvis människor i åldern 20-40 boendes i ensamhushåll alt. samboförhållande. Nära vänkretsar Grupper med intim kommunikation - band, par, familjer. Målgrupp: Troligtvis människor i åldern 20-40 boendes i ensamhushåll alt. samboförhållande. Nära vänkretsar Grupper med intim kommunikation - band, par, familjer.

11 playMe Kommunikation för den invigde Dator Stereo/högtalare iPod/playMe Trådlöst anslutning Hårdvara

12 playMe Kommunikation för den invigde

13 playMe Kommunikation för den invigde playMe Tre-i-ett -> Musikspelare Hårddisk Överraskning

14 playMe Kommunikation för den invigde In stores 2006


Ladda ner ppt "PlayMe Kommunikation för den invigde. playMe Kommunikation för den invigde Ny form av kommunikation Meddela dig med musik Påminn din vän om sommarens."

Liknande presentationer


Google-annonser