Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Veckans fördjupning handlar om ett djur. Vad är det för djur som har på sig detta i Shrek-filmerna? Lös rebusen och klura.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Veckans fördjupning handlar om ett djur. Vad är det för djur som har på sig detta i Shrek-filmerna? Lös rebusen och klura."— Presentationens avskrift:

1 Veckans fördjupning handlar om ett djur. Vad är det för djur som har på sig detta i Shrek-filmerna? Lös rebusen och klura.

2 Mysteriet med tygbakverken Maya 4 år från Värmland. Hon blev av med sina bakverk av tyg. Nyheten spreds över Internet. Maya fick tillbaka sina tygbakverk.

3 Första Tamkatten För ungefär 9 000 år sedan. Mellanöstern och Norra Afrika Hjälpte jordbrukare med råttor och ormar.

4 Katter i Egypten Hjälpte också till med att jaga fåglar. Sågs som heliga Kattgudinnan Baset – skydd och moderlighet Kattkyrkogårdar

5 Katter i Sverige 1100- och 1200-talet – hjälpte till med svartråttor. Idag det vanligaste husdjuret i Sverige Fanns 2012 över 1 million katter i Sverige


Ladda ner ppt "Veckans fördjupning handlar om ett djur. Vad är det för djur som har på sig detta i Shrek-filmerna? Lös rebusen och klura."

Liknande presentationer


Google-annonser