Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

REGIONSERVICE, FÖRSÖRJNING Att knyta ihop beställning av hjälpmedel med arbetsorder om montering / installation För att hjälpmedelscentralen ska kunna.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "REGIONSERVICE, FÖRSÖRJNING Att knyta ihop beställning av hjälpmedel med arbetsorder om montering / installation För att hjälpmedelscentralen ska kunna."— Presentationens avskrift:

1 REGIONSERVICE, FÖRSÖRJNING Att knyta ihop beställning av hjälpmedel med arbetsorder om montering / installation För att hjälpmedelscentralen ska kunna montera ett hjälpmedel i brukarens bostad i samband med leveransen, är det viktigt att beställningen och arbetsordern knyts ihop. I detta bildspel kan du se hur man gör detta i websesam. Exempel på hjälpmedel som måste monteras i samband med leveransen är sängar, gripostänger, sänglyftar, toalyftar och vissa kommunikationshjälpmedel. På dessa hjälpmedel får förskrivaren en stödjande text vid beställning i websesam ”Glöm inte att även registrera en arbetsorder för montering eller installation”. Se exempel i bildspelet. På andra artiklar, t ex där montering inte ingår i funktionshyran eller på artiklar där man måste kontakta konsulent – Så kommer också en stödtext i websesam då artikeln registreras på kundorderrad. Mer information om montering vid leverans finns i dokumentet ”Att välja rätt arbetsordertyp”. Denna information finns i dokumentsamlingen på hjälpmedelscentralens hemsida.

2 REGIONSERVICE, FÖRSÖRJNING När artikel registreras på kundorderrad visas följande info

3 REGIONSERVICE, FÖRSÖRJNING När kundordern är verkställd - Sök upp mottagaren i bilden ”Hjälpmedel”, klicka på aktuellt artikelnummer och därefter på Arbetsorder i den grå rutan som visas.

4 REGIONSERVICE, FÖRSÖRJNING Välj montering/installation/demontering i droplisten ”Typ av åtgärd”

5 REGIONSERVICE, FÖRSÖRJNING Ange aktuell adressuppgift, eventuell monteringsanvisning och Verkställ slutligen Arbetsordern


Ladda ner ppt "REGIONSERVICE, FÖRSÖRJNING Att knyta ihop beställning av hjälpmedel med arbetsorder om montering / installation För att hjälpmedelscentralen ska kunna."

Liknande presentationer


Google-annonser