Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Karl Johansskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Karl Johansskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar."— Presentationens avskrift:

1

2 Karl Johansskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad

3 Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar uppfattar skolan inom ett antal utvalda områden. Resultatet av undersökningen skall ligga till grund för verksamhetsutveckling av skolan för såväl Göteborgsregionen totalt som för enskilda skolor och klasser. Omfattning: Målgruppen är elever i grundskola och gymnasium inom Göteborgsregionen (ej Härryda). Alla deltagande kommuner har valt en gemensam ”basenkät” för grundskolans elever åk 2, 5 och 8 samt gymnasieskolans åk 2. De kommuner som önskat, har haft möjlighet att lägga till frågor och målgrupper (såsom föräldrar). Föräldraenkäten (för de kommuner som valt att föräldrar skall ingå) är identisk för samtliga kommuner. Genomförande: Undersökningen genomfördes med hjälp av en webbenkät. En länk till undersökningen placerades på Markörs hemsida. Via skolan distribuerades unika lösenord för respektive klass för att säkerställa antal svar och att alla svar redovisas inom rätt grupp. Fältperiod vecka 11-17. Om undersökningen

4 Resultatet presenteras under följande rubriker: Bakgrundsfrågor Trivsel och trygghet Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Fritidshem (endast årskurs f-5) Kommunspecifika frågor Tabeller per fråga och skalsteg samt medelvärde I de fall svaren från en årskurs/skola understiger sju individer redovisas inte svaren. Rapportdisposition

5 Bakgrundsfrågor Karl Johansskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Antal svar: 127

6 Bakgrundsfrågor Karl Johansskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Antal svar: 127

7 Trivsel och trygghet Karl Johansskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Antal svar: 127

8 Delaktighet och inflytande Karl Johansskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Antal svar: 127

9 Skolmiljö Karl Johansskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Antal svar: 127

10 Kunskap och lärande Karl Johansskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Antal svar: 127

11 Bemötande Karl Johansskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Antal svar: 127

12 Helhetsintryck Karl Johansskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Antal svar: 127

13 Övriga frågor Karl Johansskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Antal svar: 127

14 Tabell 1 Karl Johansskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad

15 Tabell 2 Karl Johansskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad

16 Tabell 3 Karl Johansskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad


Ladda ner ppt "Karl Johansskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar."

Liknande presentationer


Google-annonser