Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Gamla Långedragskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Gamla Långedragskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar."— Presentationens avskrift:

1

2 Gamla Långedragskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad

3 Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar uppfattar skolan inom ett antal utvalda områden. Resultatet av undersökningen skall ligga till grund för verksamhetsutveckling av skolan för såväl Göteborgsregionen totalt som för enskilda skolor och klasser. Omfattning: Målgruppen är elever i grundskola och gymnasium inom Göteborgsregionen (ej Härryda). Alla deltagande kommuner har valt en gemensam ”basenkät” för grundskolans elever åk 2, 5 och 8 samt gymnasieskolans åk 2. De kommuner som önskat, har haft möjlighet att lägga till frågor och målgrupper (såsom föräldrar). Föräldraenkäten (för de kommuner som valt att föräldrar skall ingå) är identisk för samtliga kommuner. Genomförande: Undersökningen genomfördes med hjälp av en webbenkät. En länk till undersökningen placerades på Markörs hemsida. Via skolan distribuerades unika lösenord för respektive klass för att säkerställa antal svar och att alla svar redovisas inom rätt grupp. Fältperiod vecka 11-17. Om undersökningen

4 Resultatet presenteras under följande rubriker: Bakgrundsfrågor Trivsel och trygghet Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Fritidshem (endast årskurs f-5) Kommunspecifika frågor Tabeller per fråga och skalsteg samt medelvärde I de fall svaren från en årskurs/skola understiger sju individer redovisas inte svaren. Rapportdisposition

5 Bakgrundsfrågor Gamla Långedragskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Antal svar: 52

6 Bakgrundsfrågor Gamla Långedragskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Antal svar: 52

7 Trivsel och trygghet Gamla Långedragskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Antal svar: 52

8 Delaktighet och inflytande Gamla Långedragskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Antal svar: 52

9 Skolmiljö Gamla Långedragskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Antal svar: 52

10 Kunskap och lärande Gamla Långedragskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Antal svar: 52

11 Bemötande Gamla Långedragskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Antal svar: 52

12 Fritidshem Gamla Långedragskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Antal svar: 25

13 Helhetsintryck Gamla Långedragskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Antal svar: 52

14 Övriga frågor Gamla Långedragskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Antal svar: 52

15 Tabell 1 Gamla Långedragskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad

16 Tabell 2 Gamla Långedragskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad

17 Tabell 3 Gamla Långedragskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad


Ladda ner ppt "Gamla Långedragskolan - Åk 4-9 - Göteborgs Stad Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar."

Liknande presentationer


Google-annonser