Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Hällsviks Bycenter - Åk F-3 - Göteborgs Stad Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Hällsviks Bycenter - Åk F-3 - Göteborgs Stad Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar."— Presentationens avskrift:

1

2 Hällsviks Bycenter - Åk F-3 - Göteborgs Stad

3 Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar uppfattar skolan inom ett antal utvalda områden. Resultatet av undersökningen skall ligga till grund för verksamhetsutveckling av skolan för såväl Göteborgsregionen totalt som för enskilda skolor och klasser. Omfattning: Målgruppen är elever i grundskola och gymnasium inom Göteborgsregionen (ej Härryda). Alla deltagande kommuner har valt en gemensam ”basenkät” för grundskolans elever åk 2, 5 och 8 samt gymnasieskolans åk 2. De kommuner som önskat, har haft möjlighet att lägga till frågor och målgrupper (såsom föräldrar). Föräldraenkäten (för de kommuner som valt att föräldrar skall ingå) är identisk för samtliga kommuner. Genomförande: Undersökningen genomfördes med hjälp av en webbenkät. En länk till undersökningen placerades på Markörs hemsida. Via skolan distribuerades unika lösenord för respektive klass för att säkerställa antal svar och att alla svar redovisas inom rätt grupp. Fältperiod vecka 11-17. Om undersökningen

4 Resultatet presenteras under följande rubriker: Bakgrundsfrågor Trivsel och trygghet Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Fritidshem (endast årskurs f-5) Kommunspecifika frågor Tabeller per fråga och skalsteg samt medelvärde I de fall svaren från en årskurs/skola understiger sju individer redovisas inte svaren. Rapportdisposition

5 Bakgrundsfrågor Hällsviks Bycenter - Åk F-3 - Göteborgs Stad Antal svar: 110

6 Bakgrundsfrågor Hällsviks Bycenter - Åk F-3 - Göteborgs Stad Antal svar: 110

7 Trivsel och trygghet Hällsviks Bycenter - Åk F-3 - Göteborgs Stad Antal svar: 110

8 Delaktighet och inflytande Hällsviks Bycenter - Åk F-3 - Göteborgs Stad Antal svar: 110

9 Skolmiljö Hällsviks Bycenter - Åk F-3 - Göteborgs Stad Antal svar: 110

10 Kunskap och lärande Hällsviks Bycenter - Åk F-3 - Göteborgs Stad Antal svar: 110

11 Bemötande Hällsviks Bycenter - Åk F-3 - Göteborgs Stad Antal svar: 110

12 Fritidshem Hällsviks Bycenter - Åk F-3 - Göteborgs Stad Antal svar: 110

13 Fritidshem Hällsviks Bycenter - Åk F-3 - Göteborgs Stad Antal svar: 104

14 Helhetsintryck Hällsviks Bycenter - Åk F-3 - Göteborgs Stad Antal svar: 110

15 Tabell 1 Hällsviks Bycenter - Åk F-3 - Göteborgs Stad

16 Tabell 2 Hällsviks Bycenter - Åk F-3 - Göteborgs Stad

17 Tabell 3 Hällsviks Bycenter - Åk F-3 - Göteborgs Stad


Ladda ner ppt "Hällsviks Bycenter - Åk F-3 - Göteborgs Stad Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar."

Liknande presentationer


Google-annonser