Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Lärarutbildningen Linnéuniversitetet. Valbara kurser ht-13 1GN019 Bildpedagogik - för grundlärare med inr mot arbete i åk 4-6 och grundlärare med inr.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Lärarutbildningen Linnéuniversitetet. Valbara kurser ht-13 1GN019 Bildpedagogik - för grundlärare med inr mot arbete i åk 4-6 och grundlärare med inr."— Presentationens avskrift:

1 Lärarutbildningen Linnéuniversitetet

2

3 Valbara kurser ht-13 1GN019 Bildpedagogik - för grundlärare med inr mot arbete i åk 4-6 och grundlärare med inr mot arbete i fritidshem 1GN020 Idrott och hälsa - för grundlärare med inr mot arbete i åk 4-6 och grundlärare med inr mot arbete i fritidshem 1GN021 Musik - för grundlärare med inr mot arbete i åk 4-6 och grundlärare med inr mot arbete i fritidshem 1GN017 Naturorienterande ämnen och teknik för grundlärare med inriktning mot arbete i år 4-6 1GN018 Samhällsorienterande ämnen för lärare i årskurs 4-6 Observera förkunskapskraven

4 Så här går valet till : Använd lubportalen. Gå in på adress: www.lnu.se/lararutbildning och klicka in på ”LUB- portalen, student” i högerspalten eller direkt på http://www.lubportalen.se/ www.lnu.se/lararutbildning http://www.lubportalen.se/ Uppdatera din studieplan för ht 13 Välj den kurs du vill läsa för denna termin genom att markera den kursen i övre rutan och flytta över dem till den nedre rutan med hjälp av pilarna. OBS SPARA! Välj tre alternativ, ett första, ett andra och ett tredjehands alternativ Sista valdatum 18/11 2012 Bekräftelse på ditt val kommer senare i vår


Ladda ner ppt "Lärarutbildningen Linnéuniversitetet. Valbara kurser ht-13 1GN019 Bildpedagogik - för grundlärare med inr mot arbete i åk 4-6 och grundlärare med inr."

Liknande presentationer


Google-annonser