Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Material. Pappersanvändning Allt papper som används på skolan ska vara återvunnet för att det minskar uttaget av naturresurser och behöver inte lika mycket.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Material. Pappersanvändning Allt papper som används på skolan ska vara återvunnet för att det minskar uttaget av naturresurser och behöver inte lika mycket."— Presentationens avskrift:

1 Material

2 Pappersanvändning Allt papper som används på skolan ska vara återvunnet för att det minskar uttaget av naturresurser och behöver inte lika mycket energi som att hugga ner nya träd. För att underlätta återvinning av papper så ska det finnas en återvinnings box i varje klassrum, lärarum m.m. Alla elever ska få ett block per ämne för att anteckna i, det minskar användning av löspapper som lätt tappas bort och slösas. Eleverna får låna hållbara skolböcker att läsa i. Lärarna ska kopiera dubbelsidigt, och om det går på a5 papper för att halvera kopieringspappers förbrukningen. För att spara mer kopieringspapper så ska information skickas till föräldrarna via mail. Inlämnings uppgifter, som tex. reflektioner ska skickas via mail till läraren.

3 På vår skola används det ca. 166 linjerade papper per elev på ett läsår. 2 rutade räknehäften per elev på ett läsår. 2 linjerade räknehäften per elev på ett läsår.

4 Andra material


Ladda ner ppt "Material. Pappersanvändning Allt papper som används på skolan ska vara återvunnet för att det minskar uttaget av naturresurser och behöver inte lika mycket."

Liknande presentationer


Google-annonser