Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Det är tisdag och Björn ska på sin första ishockeyträning. Han skakar i hela kroppen av nervositet. Han har aldrig stått på några skridskor förut. När.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Det är tisdag och Björn ska på sin första ishockeyträning. Han skakar i hela kroppen av nervositet. Han har aldrig stått på några skridskor förut. När."— Presentationens avskrift:

1

2 Det är tisdag och Björn ska på sin första ishockeyträning. Han skakar i hela kroppen av nervositet. Han har aldrig stått på några skridskor förut. När han är framme ser han att planen är väldigt stor. Några äldre killar spelar. Det ser kul ut tycker Björn. När han har bytt om vinglar han ut på isen. Han tar några skär och sedan faller han pladask på isen. Hans lagkamrater pekar på honom och skrattar. Han känner hur han blir röd i ansiktet. Sedan skjuter en av killarna ett hårt skott som träffar mitt på näsan. Han ser hur blodet droppar på isen.

3 Alla står i en ring och tittar på honom. Där sitter han som ett fån och blöder näsblod mitt på isen. Tränaren kommer fram till Björn och frågar vad som har hänt. - Ajajaj, jag fick en puck rakt på näsan. - Ajdå, det var ju inte bra. Sedan tittar han strängt på spelarna. Näsan slutade blöda och träningen började och spelarna märkte att Björn inte var den bästa spelaren.

4 I slutet av träningen säger tränaren att de ska spela match nästa helg. Men Björn får inte vara med. De andra säger att han är för dålig. Men då fick Björn nog. Han bestämde sig för att från och med nu skulle han träna hårt för att bli bra. Han ville spela med de andra som var duktiga. Björn tränade varje dag. Tillslut var han faktiskt duktig nog för att få spela match. Men han slutade inte träna för det. Tillslut blev han bäst i laget. Av: Alma, Emelie, William, Emmi, Lovisa och Axel.


Ladda ner ppt "Det är tisdag och Björn ska på sin första ishockeyträning. Han skakar i hela kroppen av nervositet. Han har aldrig stått på några skridskor förut. När."

Liknande presentationer


Google-annonser