Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

1) Vilka nya ord lärde du dig i filmen som handlar om reklam? 2) EPA- skriv ner och berätta för en kompis! 3) I filmen pratar man om att det finns saker.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "1) Vilka nya ord lärde du dig i filmen som handlar om reklam? 2) EPA- skriv ner och berätta för en kompis! 3) I filmen pratar man om att det finns saker."— Presentationens avskrift:

1 1) Vilka nya ord lärde du dig i filmen som handlar om reklam? 2) EPA- skriv ner och berätta för en kompis! 3) I filmen pratar man om att det finns saker man inte ska kunna göra reklam om? Vart går din gräns…? Förvaltning/avdelning Efter filmen…

2 Copy- all text som finns i reklam Radiospot- det du hör människor säga Dialog- när människor pratar med varann Annons- tex en reklamannons i en tidning Copywriter- den som skriver AD- art director- den som formgiver Marknadsföring- annat ord för reklam Målgrupp- den grupp man riktar sig till i reklamen Smygreklam- reklam som syns fast som inte är huvudreklam Förvaltning/avdelning Reklamordlista

3 Reklam- vad är det…? EPA- skriv ner en reklam som tilltalar dig, anteckna följande: Vad är det som lockar dig i den? Hur lockar den dig? Vilka knep av tex copy, radiospot, dialog etc finns med i den?

4 I vilka sammanhang kan du hitta smygreklam? Ge gärna konkreta exempel! Förvaltning/avdelning Att fundera på…


Ladda ner ppt "1) Vilka nya ord lärde du dig i filmen som handlar om reklam? 2) EPA- skriv ner och berätta för en kompis! 3) I filmen pratar man om att det finns saker."

Liknande presentationer


Google-annonser