Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

På fredagen  På sista dagen gjorde vi grupparbeten om veckan och hade en presentation av vårt utbyte för hela gymnasiet.  Emma och Abdi var duktiga programledare.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "På fredagen  På sista dagen gjorde vi grupparbeten om veckan och hade en presentation av vårt utbyte för hela gymnasiet.  Emma och Abdi var duktiga programledare."— Presentationens avskrift:

1 På fredagen  På sista dagen gjorde vi grupparbeten om veckan och hade en presentation av vårt utbyte för hela gymnasiet.  Emma och Abdi var duktiga programledare.

2  Därtill berättade Abdi om intrycken av grundskolans svensklektion: det var trevligt och det mest olika var att undervisningsspråket var elevernas modersmål finska. det var trevligt och det mest olika var att undervisningsspråket var elevernas modersmål finska.

3  Joni och Sattar kommenterade fotbolls- matchen som vi hade på måndagen.  Det var en mycke spännande match. Det var jätteroligt att vi spelade fotboll tillsammans med finska elever. Vi alla ramlade ofta för det hade regnat. Vi spelade inte seriöst men i alla fall var det trevligt. Det viktigaste i den matchen var att vi kunde lära oss att känna varandra. Det var också tre flickor som spelade med oss och de var jätteduktiga.  På kvällen ska Finland spela mot Moldova och det svenska landslaget ska spela mot Ungern. Vi hoppas att både Finland och Sverige kommer att vinna sin match.  Vi tror att när Sverige och Finland använder yngre fotbollsspelare blir lagen bättre och bättre och lika bra som Hollands eller Tysklands landslag.

4  M M M Med Katri, Wathab, Riia och Aden fick vi höra finska, svenska och arabiska, t ex: MMMMitä kuuluu?= Hur mår du?= Keifa haluk? MMMMinä rakastan sinua= Jag älskar dig= Ana hebak kkkkiltti= snälla= ar juk

5  Maiju, Ira och Zako berättade med bilder om besöket i Stenåldersbyn på onsdagen.

6  Gruppen Elisa, Hassan, Anton och Hassan, Anton och Jutta målade dagen Jutta målade dagen i Jyväskylä i Jyväskylä färgstarkt. färgstarkt.

7  Mariam, Nafisa, Samsam, Rania och Mulki: Deras framställning var av deras upplevelser av mekanisk musik och de konstiga och intressanta instrumenten.

8  Abdullahi, Shakir och Miika berättade om avkopplande och rolig volleyboll och simning och skönt varmt bastubad i Vesileppis. i Vesileppis.

9  Mires ch Dadirs erfarenheter av erfarenheter av gymmet i gymmet i Vesileppis var Vesileppis var mycket positiva. mycket positiva.

10  Sist presenterade Hanna, Elina, Miira, Mathaus, Gwang och Lak den lärorika veckans höjdpunkter med målningar.


Ladda ner ppt "På fredagen  På sista dagen gjorde vi grupparbeten om veckan och hade en presentation av vårt utbyte för hela gymnasiet.  Emma och Abdi var duktiga programledare."

Liknande presentationer


Google-annonser