Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften ’Slutenvårdens läkare’. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften ’Slutenvårdens läkare’. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka."— Presentationens avskrift:

1 Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften ’Slutenvårdens läkare’. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare klicka var som helst på bilden. Version 1.0

2 Version 1.12 Övningsuppgift för Slutenvårdens Läkare. För att inte markören ska döljas under övningen, gör följande steg. Ställ markören nedanför denna text och högerklicka med musen. Välj enligt bilden till höger och klicka ’synlig’. Klicka därefter var som helst i bilden för att komma vidare.

3 Version 1.13 Du är inloggad som Fredrik Kymle, läkare i slutenvården. Detta ser du i bilden uppe till höger. Du ska nu skriva i Otto Backs vårdplan. Klicka på hans statusruta för vårdplan.

4 Version 1.14 Vårdplanen är indelad i tre delar. En för slutenvården, en för öppenvården och en för kommunen. För att skriva i vårdplanen, klickar du på knappen ’Skapa’. Ibland har en sjuksköterska redan skrivit i vårdplanen. För att kunna skriva då, klickar du på ’Ändra’. Klicka nu ’Ändra’.

5 Version 1.15 De rubriker som efterföljs av asterixsymbol * är obligatoriska. Du ska nu ange ansvarig läkare i slutenvården. Klicka på förstoringsglaset för att söka ansvarig läkare.

6 Version 1.16 Dr Kymle ska i detta fall vara ansvarig läkare. Klicka i rutan ’Sök användare’ för att fylla i hans tre första bokstäver i efternamnet.

7 Version 1.17 Klicka åter på förstoringsglaset för att söka hela läkarens namn.

8 Version 1.18 Klicka på hela läkarens namn (namnet som är understruket).

9 Version 1.19 Du ska nu fylla i patientens aktuella status. Klicka i rutan under rubriken ’Aktuellt patientstatus’.

10 Version 1.110 Fyll i planerade sjukhusinsatser genom att klicka i rutan under rubriken ’Planerade sjukhusinsatser inför/efter utskrivning’.

11 Version 1.111 Föreslå öppenvårdsinsatser genom att klicka i rutan under ’Föreslagna öppenvårdsinsatser’.

12 Version 1.112 Ta ställning till egenvård. I detta fall ska du klicka ’Ja’ under rubrik ’Egenvård’.

13 Version 1.113 Beskriv egenvård genom att klicka i rutan under rubrik ’Egenvårdsbeskrivning’.

14 Version 1.114 Klicka var som helst på bilden för att scrolla ner.

15 Version 1.115 För att visa att slutenvården skrivit klart i sin del av vårdplanen ska rutan för ’Klarmarkerad’ bockas i. Klicka i rutan under ’Klarmarkerad’.

16 Version 1.116 Klicka var som helst i bilden för att komma överst på sidan, där justeringsknappen finns.

17 Version 1.117 Du ska nu signera/justera vårdplanen. Klicka på knappen ’Justera’.

18 Version 1.118 Statusruta för vårdplan har nu blivit gul med en grön bock. Detta innebär att slutenvården har justerat vårdplanen. Övningen är nu slut. Klicka på tangenten ’esc’ upp till vänster på tangentbordet, för att avsluta.


Ladda ner ppt "Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften ’Slutenvårdens läkare’. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka."

Liknande presentationer


Google-annonser