Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare."— Presentationens avskrift:

1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare klicka var som helst i bilden.

2 Övningsuppgifter för Kommunens företrädare. För att inte markören ska döljas under övningen gör följande steg. Ställ markören nedanför denna text och högerklicka med musen. Välj enligt bilden till höger och klicka ’synlig’. Klicka därefter var som helst i bilden för att komma vidare.

3 Klicka på Back, Ottos statusruta för vårdplan.

4 Vårdplanen består av tre delar. I första delen skriver slutenvården, i andra delen öppenvården och i tredje delen skriver kommunen. För att komma till kommunens del klicka var som helst på bilden.

5 För att skriva i vårdplanen klicka ’Skapa’.

6 Rubriker med symbol * betyder att de är obligatoriska. Fyll i ’Kommunens insatser’ genom att klicka i rutan.

7 ’Övrigt’ fylls i vid behov. Öppna ’Rehabplan’ genom att klicka på pil ner.

8 Klicka på symbol för förstoringsglas under ’Ansvarig’.

9 För att söka efter en person fyller man i minst tre bokstäver i förnamn eller efternamn. Ställ markören i rutan och klicka.

10 Klicka på symbolen för förstoringsglaset för att söka efter personer med per i namnet.

11 Som du ser syns alla alternativ som innehåller ’per’. För att göra ditt val klickar du på det understrukna namnet. Vill man ändra sin sökning ställer man markören i rutan, skriver minst tre bokstäver och trycker på förstoringsglaset. Du ska välja Per Johansson.

12 Fyll i under ’Mål’ genom att klicka i rutan.

13 Fyll i under ’Insats’ genom att klicka i rutan.

14 Fyll i under ’Mottagande instans’ genom att klicka i rutan.

15 Klicka på symbol för förstoringsglas under ’Ansvarig för uppföljning’. Det är samma tilvägagångsätt som att välja ansvarig.

16 Fyll i under ’Tidplan’ genom att klicka i rutan.

17 Du ska välja att klarmarkera och justera. Klicka i rutan under ’Klarmarkerad’.

18 Klicka var som helst i bilden för att ’skrolla’ upp till justera-knappen.

19 Klicka ’Justera’.

20 Du har nu fyllt i vårdplanen med rehabiliteringsplan. Du ska nu kvittera Utskrivningsklar. Klicka på fliken ’Startsida’.

21 Till vänster om Back, Ottos namn ser du en varningstriangel. När du sätter muspekaren på, den visar hjälptexten vad du ska göra. Klicka på Back, Ottos namn eller personnummer för att öppna ärendet.

22 Klicka på fliken Utskrivningsklar för att kunna se utskrivningsklardatum.

23 Klicka ’Kvittera’.

24 Utskrivningsklar är nu kvitterad. Klicka var som helst i bilden för komma till startsidan.

25 Back, Otto är nu utskriven från slutenvården. Klicka på Back, Ottos gröna statusruta för utskrivningsdatum.

26 Du kan nu se vilken dag Back, Otto blev utskriven. Klicka på esc-knappen på tangentbordet för att avsluta övningsuppgiften.


Ladda ner ppt "Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare."

Liknande presentationer


Google-annonser