Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Fasad- och fönstermålning samt omkittning av de fönster som behöver det och byte av det trä som blivit dålig. Arbetet skall göras på ett mindre enfamiljshus.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Fasad- och fönstermålning samt omkittning av de fönster som behöver det och byte av det trä som blivit dålig. Arbetet skall göras på ett mindre enfamiljshus."— Presentationens avskrift:

1 Fasad- och fönstermålning samt omkittning av de fönster som behöver det och byte av det trä som blivit dålig. Arbetet skall göras på ett mindre enfamiljshus på 1,5 plan med takkupa och suterrängkällare. Husets fasadarea (inklusive fönster) är ca 156 m2 (efter uppskattning från ritning). Huset har liggande gul träpanel som troligen är målad med lasyr. Stående knutbrädor och detaljer runt fönster etc målade i vitt. Målade ytterdörrar målas i grönt respektive brunt. Vissa delar av den liggande träpanelen samt övrigt trävirke (husknutar, vindskivor och runt fönster) behöver bytas. Vi önskar att huset målas i befintliga kulörer. Adress: Skuggvägen 12, 191 45 Sollentuna

2 Fasad söder

3 Fasad väster och öster

4 Fasad norr

5 Detaljbilder KnutbrädaNederdel på panel


Ladda ner ppt "Fasad- och fönstermålning samt omkittning av de fönster som behöver det och byte av det trä som blivit dålig. Arbetet skall göras på ett mindre enfamiljshus."

Liknande presentationer


Google-annonser