Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Säkerhet i NO. Man får inte äta eller dricka i en NO-sal. I en NO-sal finns det alltid risk för att något giftigt kan ha hamnat på bänken.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Säkerhet i NO. Man får inte äta eller dricka i en NO-sal. I en NO-sal finns det alltid risk för att något giftigt kan ha hamnat på bänken."— Presentationens avskrift:

1 Säkerhet i NO

2 Man får inte äta eller dricka i en NO-sal. I en NO-sal finns det alltid risk för att något giftigt kan ha hamnat på bänken.

3 Varning! Kan vara hälsoskadligt eller irriterande.

4 Hälsoskadligt Giftigt Miljöfarligt Frätande Oxiderande Gasflaskor under tryck Explosivt Brandfarligt

5 UNDER EN LABORATION 1.Ha på dig skyddsglasögon och förkläde. 2.Långt hår ska vara i en tofs. 3.Använda inte linser. 4.Var noggrann och försiktig med alla kemikalier som du använder. 5.Gör ingenting utan att först ha frågat om lov. 6.Spiller du något måste du torka upp det på en gång. 7.Var minst två stycken. 8.Ta det lugnt och vara på din egen plats. 9.Städa och diska ordentligt när du är klar. 10.Tvätta händerna innan du går.


Ladda ner ppt "Säkerhet i NO. Man får inte äta eller dricka i en NO-sal. I en NO-sal finns det alltid risk för att något giftigt kan ha hamnat på bänken."

Liknande presentationer


Google-annonser