Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Dolphin Computer Access AB Anna Brinning. Kort om Dolphin Mjukvaruutveckling Produkter för personer med läs och skrivsvårigheter/dyslexi eller synskada.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Dolphin Computer Access AB Anna Brinning. Kort om Dolphin Mjukvaruutveckling Produkter för personer med läs och skrivsvårigheter/dyslexi eller synskada."— Presentationens avskrift:

1 Dolphin Computer Access AB Anna Brinning

2 Kort om Dolphin Mjukvaruutveckling Produkter för personer med läs och skrivsvårigheter/dyslexi eller synskada Verksamheten startade 1986 på vårt kontor i Falköping Vi är tillsammans med TPB en av upphovsmännen bakom vad som kom att bli DAISY Totalt 70 medarbetare Kontor i Sverige, England och USA Export till över 30 länder

3 Syfte med verksamheten ”Dolphins syfte är att leverera lösningar som bidrar till ökat oberoende för personer med lässvårigheter/dyslexi eller personer med synskada”

4 Våra produkt kategorier Access Tools –Programvara för personer med synskada Alt Format Tools –Programvara för personer med läs- och skrivsvårigheter/dyslexi eller personer med synskada EasyComputing Tools –Programvara för personer med PC ovana

5 Vad är alternativa format? Enkla texter (ex. Klartext på radion) Ljud – t.ex. MP3 Storstil Punktskrift DAISY

6 www.YourDolphin.com www.AltFormat.com anna.brinning@dolphinse.com


Ladda ner ppt "Dolphin Computer Access AB Anna Brinning. Kort om Dolphin Mjukvaruutveckling Produkter för personer med läs och skrivsvårigheter/dyslexi eller synskada."

Liknande presentationer


Google-annonser