Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

”Den magiska tråden” Till detta arbete valde jag att brodera. Jag har broderat en katt efter ett färdigt mönster. Broderiet har jag sytt med plattsöm,

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "”Den magiska tråden” Till detta arbete valde jag att brodera. Jag har broderat en katt efter ett färdigt mönster. Broderiet har jag sytt med plattsöm,"— Presentationens avskrift:

1 ”Den magiska tråden” Till detta arbete valde jag att brodera. Jag har broderat en katt efter ett färdigt mönster. Broderiet har jag sytt med plattsöm, kedjestygn och stjälkstygn på lila lakansväv. Hittills har jag broderat plattsömmen och kedjestygnen med vanlig broderitråd och en nål med udd. Jag har inte haft några stora problem med arbetet än, det enda som har varit svårt var när jag skulle lära mig att sy de olika stygnen. För att lära mig dem använde jag mig utav hjälpkorten som finns i slöjdsalen och för det som var extra svårt bad jag min lärare Linnea om hjälp. Under arbetets gång har jag lärt mig hur man syr kedjestygn, stjälkstygn och plattsöm.

2 I denna boken hittade jag mallen till mitt broderi

3 Jag använde mig utav vanlig broderitråd när jag broderade

4 Broderiet bestod utav tre olika stygn, plattsöm var en utav dem

5 Här har jag sytt klart plattsömmen

6 Det andra stygnet heter kedjestygn

7 Här har jag broderat klart både plattsömmen och kedjestygnen

8 De sista stygnet heter stjälkstygn

9 Fortsättning Längre än så här har jag inte kommit med mitt arbete. Nästa termin ska jag fortsätta med att sy stjälkstygnen, sy ihop kudden och stoppa den med vadd. Av: Matilda Keskinen


Ladda ner ppt "”Den magiska tråden” Till detta arbete valde jag att brodera. Jag har broderat en katt efter ett färdigt mönster. Broderiet har jag sytt med plattsöm,"

Liknande presentationer


Google-annonser