Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Kryssning med Hilja på onsdagen. Karaoke Vi sjöng utländska låtar. Hilja hade en mängd olika slags musik, så det blev jättemäktigt. Vi sjöng utländska.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Kryssning med Hilja på onsdagen. Karaoke Vi sjöng utländska låtar. Hilja hade en mängd olika slags musik, så det blev jättemäktigt. Vi sjöng utländska."— Presentationens avskrift:

1 Kryssning med Hilja på onsdagen

2 Karaoke Vi sjöng utländska låtar. Hilja hade en mängd olika slags musik, så det blev jättemäktigt. Vi sjöng utländska låtar. Hilja hade en mängd olika slags musik, så det blev jättemäktigt.

3 LAXSOPPA 4 Potatis; medelstora, tunt -skivade 2 Gul lök; grovhackad 1 3/16 l Vatten 2 Fiskbuljongtärning 3 dl Purjo, morot och selleri; i strimlor 1 msk Smör 1 dl Vispgrädde 250 g Lax; benfritt kött i kuber Salt Svartpeppar Malen kryddpeppar Pressad citron Finhackad dill Citronklyftor

4 OMBORD

5 Kryssningsrutt Kryssningsbåten gick på norra delen av Päijänne. Från hamnen i Jyväskylä ända till Poronsaari och runt den här ön och tillbaka. Vädret var verkligen fantastiskt. Solen sken och himmeln var blå. VI VAR GLADA

6 BASTU Den var fuktig. Den var fuktig. Där var plats för bara fyra personer åt gången. Där var plats för bara fyra personer åt gången. Den var liten. Den var liten. Den var inte så varm. Den var inte så varm.

7 Den här gången var det strängt förbjudet att hoppa ned i sjön. ! !!! !!


Ladda ner ppt "Kryssning med Hilja på onsdagen. Karaoke Vi sjöng utländska låtar. Hilja hade en mängd olika slags musik, så det blev jättemäktigt. Vi sjöng utländska."

Liknande presentationer


Google-annonser