Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Näringslivsforum ska aktivt verka för ett företagsklimat i svensk toppklass som leder till fler och växande företag i Skövde.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Näringslivsforum ska aktivt verka för ett företagsklimat i svensk toppklass som leder till fler och växande företag i Skövde."— Presentationens avskrift:

1 Näringslivsforum ska aktivt verka för ett företagsklimat i svensk toppklass som leder till fler och växande företag i Skövde

2 NYFIKEN MODIG TILL- SAMMANS Näringslivsforum är en nyfiken organisation, vilket är grunden för att öka kunskap som omsätts till att utveckla och bygga Skövde. Näringslivsforum är en tydlig och rak organisation som driver frågor för Skövdes bästa. Näringslivsforum strävar efter samarbetslösningar för att uppnå en dynamisk och långsiktig utveckling av Skövde.

3 Fokusområden Boende

4 Fokusområden Slutför översyn av organisation och arbetssätt. Ung Företagsamhet Mötesplatser för företagen Arbeta genom samarbetspartners Etablera samarbetsformer med Högskolan Fortsatt fiberutbyggnad på landsbygden Nominera externa styrelseledamöter till kommunala bolag (KLART)

5 Facebook: Näringslivsforum Skövde nlfskovde.se


Ladda ner ppt "Näringslivsforum ska aktivt verka för ett företagsklimat i svensk toppklass som leder till fler och växande företag i Skövde."

Liknande presentationer


Google-annonser