Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Version 1.2 Övningsuppgift Skriva och justera vårdplan Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.3.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Version 1.2 Övningsuppgift Skriva och justera vårdplan Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.3."— Presentationens avskrift:

1 Version 1.2 Övningsuppgift Skriva och justera vårdplan Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.3

2 Du är inloggad på vårdcentralen Centrum. Du ska läsa vad slutenvården skrivit i sin del av vårdplanen, skriva öppenvårdens del samt justera vårdplanen. Öppna Martin Becks vårdplan genom att klicka på röd statusruta för vårdplan.

3 Martin Becks ärende är öppnat. Patientens personuppgifter syns till höger i bild och deltagarrutan (deltagare i ärendet Martin Beck) syns i mitten av bilden. Klicka var som helst i bilden för att ”skrolla” ner och kunna läsa vad slutenvården skrivit i vårdplanen.

4 Du kan läsa vad slutenvården skrivit i sin del av vårdplanen. Lägg främst märke till ’Aktuellt patientstatus’, ’Planerade sjukhusinsatser…’, ’Föreslagna öppenvårdsinsatser’ samt ’Egenvård’. Klicka var som helst i bilden för att ”skrolla” ner till öppenvårdens del av vårdplanen.

5 Klicka ’Skapa’ för att kunna skriva i öppenvårdens del av vårdplanen.

6 För att kunna justera vårdplanen måste en ansvarig läkare i öppenvården anges. Rubriken har en asterisk * dvs är obligatorisk. Sök ansvarig läkare i öppenvården genom att klicka på förstoringsglaset under rubrik ’Ansvarig läkare öppenvården’.

7 Klicka i rutan till höger om ’Sök användare’, för att skriva aktuell läkares tre första bokstäver i efternamnet.

8 Klicka återigen på förstoringsglaset för att leta upp läkarens namn.

9 Välj läkare genom att klicka på önskad läkares understrukna namn (i detta fall Kristin Strandberg).

10 Klicka ’Ja’ i radioknappen under rubrik ’Accepterar slutenvårdens förslag på insatser’.

11 Skriv i rutan under ’Insatskommentarer’ genom att klicka i rutan.

12 Klicka i rutan under rubrik ’Klarmarkerad’.

13 Klicka var som helst i bilden för att ”skrolla” längst upp i vårdplanen.

14 Klicka ’Justera’.

15 Öppenvården har nu justerat vårdplanen. Vårdplanens statusruta har blivit gul. Den gröna bocken i statusruta för vårdplan visar att öppenvården justerat. Övningsuppgiften är klar.


Ladda ner ppt "Version 1.2 Övningsuppgift Skriva och justera vårdplan Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.3."

Liknande presentationer


Google-annonser