Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Det var en gång en häxa som heter Bu. Bu tycker om att skrämmas, trolla och blanda en trolldryck. Bu bor i en kyrka. En dag skulle Bu flyga med sin kvast,

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Det var en gång en häxa som heter Bu. Bu tycker om att skrämmas, trolla och blanda en trolldryck. Bu bor i en kyrka. En dag skulle Bu flyga med sin kvast,"— Presentationens avskrift:

1 Det var en gång en häxa som heter Bu. Bu tycker om att skrämmas, trolla och blanda en trolldryck. Bu bor i en kyrka. En dag skulle Bu flyga med sin kvast, det var jätte mörkt ute men Bu ville ändå flyga.

2 Bu tappar sin kvast då kan inte Bu flyga eller trolla. Bu letar och letar men kan inte hitta sin kvast. Då lurar Bu en människa att hitta sin kvast, Bu hjälper till att hitta sin kvast.

3 Bu hittar sin kvast och kan trolla igen. Sen trollar Bu människan till en groda och kastar in grodan i sin gryta. Men grodan försöker smita, då tar Bu grodan igen till slut kan Bu trolla igen.


Ladda ner ppt "Det var en gång en häxa som heter Bu. Bu tycker om att skrämmas, trolla och blanda en trolldryck. Bu bor i en kyrka. En dag skulle Bu flyga med sin kvast,"

Liknande presentationer


Google-annonser