Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Version 1.2 Övningsuppgift Lägg till deltagare med läsbehörighet Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Version 1.2 Övningsuppgift Lägg till deltagare med läsbehörighet Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version."— Presentationens avskrift:

1 Version 1.2 Övningsuppgift Lägg till deltagare med läsbehörighet Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2

2 Du är inloggad på vårdcentralen Centrum och ska lägga till en deltagare från en annan vårdcentral. Denna deltagare ska endast kunna läsa i ärendet. Öppna ärendet Martin Beck genom att klicka på hans namn eller personnummer.

3 Expandera deltagarrutan genom att klicka på pilen i deltagarrutan.

4 Klicka var som helst i bilden för att ”skrolla” ner i deltagarrutan.

5 Klicka på ’Lägg till deltagare’.

6 Klicka på enhetsväljaren till vänster om ’Välj en enhet’.

7 Klicka på ordet ’Region Skåne’.

8 Klicka på ordet ’Primärvården Skåne’.

9 Klicka på ordet ’Vårdcentraler och Mottagningar’.

10 Klicka på ’Välj’ till höger om Vårdcentralen Norrestad.

11 Radioknappen ’Aktiv i vårdplanering’ är förifylld. Du ska ändra till ’Endast läsbehörighet’. Klicka på radioknappen till vänster om ’Endast läsbehörighet’.

12 I detta ärende ska psykologen ha läsbehörighet. Klicka på rutan till vänster om ’Psykolog’.

13 Klicka ’Lägg till’.

14 Överst i öppenvårdens kolumn finns nu rollen psykolog tillagd som deltagare från Vårdcentralen Norrestad. Texten är nedtonad pga att rollen endast har läsbehörighet. Klicka var som helst på bilden för att se ärendet som kompakt vy.

15 I deltagarrutan kan du se att både Vårdcentralen Centrum och Vårdcentralen Norrestad är deltagare i detta ärende. Övningen är klar.


Ladda ner ppt "Version 1.2 Övningsuppgift Lägg till deltagare med läsbehörighet Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version."

Liknande presentationer


Google-annonser