Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Belöningen efter målgång: Medalj från loppet och en påse med energipåslag i from av frukt och lite annat smått och gott... Tidtagningspersonalen förbereder.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Belöningen efter målgång: Medalj från loppet och en påse med energipåslag i from av frukt och lite annat smått och gott... Tidtagningspersonalen förbereder."— Presentationens avskrift:

1 Belöningen efter målgång: Medalj från loppet och en påse med energipåslag i from av frukt och lite annat smått och gott... Tidtagningspersonalen förbereder inför alla deltagare som ska passera mållinjen.

2 Trots att vädergudarna surade var det gott om besökare till höstens stora löparfest. De unga som skulle springa tre kilometer var duktiga och värmde upp med hjälp av Friskis & Svettis.

3 Sörmland Vatten servade med livgivande och svalkande gott vatten för de som sprungit. Kommunstyrelsens ordförande Göran Dahlström (S) agerade både starter och prisutdelare.

4 Även de vuxna fick sig en duvning av Friskis & Svettis innan start för att få upp värmen – det behövdes!

5 Och så gick starten i detta historiska och unika lopp!


Ladda ner ppt "Belöningen efter målgång: Medalj från loppet och en påse med energipåslag i from av frukt och lite annat smått och gott... Tidtagningspersonalen förbereder."

Liknande presentationer


Google-annonser