Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Hej där allihopa!!! Så har då ännu ett år gått och ännu en jul står för dörren. Inte mycket till julstämning med grå och brun mark.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Hej där allihopa!!! Så har då ännu ett år gått och ännu en jul står för dörren. Inte mycket till julstämning med grå och brun mark."— Presentationens avskrift:

1 Hej där allihopa!!! Så har då ännu ett år gått och ännu en jul står för dörren. Inte mycket till julstämning med grå och brun mark

2 Fotografering har det blivit en del även detta år. Här kommer några.

3

4

5 Lille Wiggo, alltid strålande glad är nu 1 år gammal.

6 Nilo han har hunnit bli 3 år nu. En riktig liten pärla är han

7 Ja mitt år har varit ett bra år. Inte mycket förändringar. Samma jobb, fortfarande singel, samma lägenhet. Hjälper till en del i kyrkan och är med i olika studiegrupper, vilket är jätteroligt. Körsången är ett stort plus i mitt liv. Det ger så mycket glädje. Nu avslutar jag detta bildspel med att önska er en riktigt skön jul och ett gott nytt år. Ta väl hand om varandra. Kramar i massor från Inga-Lill God Jul och ett Gott nytt år


Ladda ner ppt "Hej där allihopa!!! Så har då ännu ett år gått och ännu en jul står för dörren. Inte mycket till julstämning med grå och brun mark."

Liknande presentationer


Google-annonser