Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Sociala medier och jämställdhet. www.ungkommunikation.se www.ungkommunikation.blogg.se ”Det är svårt att förstå om man inbillar sig att det alltid sett.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Sociala medier och jämställdhet. www.ungkommunikation.se www.ungkommunikation.blogg.se ”Det är svårt att förstå om man inbillar sig att det alltid sett."— Presentationens avskrift:

1 Sociala medier och jämställdhet

2 www.ungkommunikation.se www.ungkommunikation.blogg.se ”Det är svårt att förstå om man inbillar sig att det alltid sett ut som det nu gör. Det har inte alltid sett så ut. Men det ser så ut idag och det är det vi har att rätta oss efter” Vem älskar Yngve Frej (Stig Claesson)

3 Den digitala vardagen (Förändras) Msn Playahhead Lunarstorm Bilddagboken Youtube Facebook

4 Äntligen! Ska man bli vän med elever?

5 När det privata blir offentligt Och ibland ofantligt …………………….

6 Hur förhåller vi oss till det offentliga ofantliga rummet?

7

8

9 Integritet, eller att veta vad man vill och agera därefter. Klart man vill imponera på kompisarna ……. Alla söker bekräftelse på något sätt …… Alla är rädda att själva hamna utanför ….. Grupptryck

10

11

12 Vilka lärandekvaliteter utvecklas och stöds i digitala tider och i sociala medier?

13


Ladda ner ppt "Sociala medier och jämställdhet. www.ungkommunikation.se www.ungkommunikation.blogg.se ”Det är svårt att förstå om man inbillar sig att det alltid sett."

Liknande presentationer


Google-annonser