Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Klimatet. Det blir bara varmare och varmare. Djuren har det svårt att överleva. Isen smälter, avgaser från trafik och fabriker är ett av skälen till att.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Klimatet. Det blir bara varmare och varmare. Djuren har det svårt att överleva. Isen smälter, avgaser från trafik och fabriker är ett av skälen till att."— Presentationens avskrift:

1 Klimatet

2 Det blir bara varmare och varmare. Djuren har det svårt att överleva. Isen smälter, avgaser från trafik och fabriker är ett av skälen till att det blir Varmare. Om Tundran smälter och permafrosten försvinner finns det risk för att Mycket med metan frigörs.

3 Det farliga med att isen smälter är att det blir ett väldigt hot. Isen som smälter är väldigt mycket. Och blir ett STORT hot mot Holland, Indien, Pakistan, och andra länder som har låg land nivå. Det blir stora katastrofala översvämningar.


Ladda ner ppt "Klimatet. Det blir bara varmare och varmare. Djuren har det svårt att överleva. Isen smälter, avgaser från trafik och fabriker är ett av skälen till att."

Liknande presentationer


Google-annonser