Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Det är en exempel av framtidens datorer men före jag riktigt går in på det ska jag berätta om för i tidens datorer! Framtidens Datorer!

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Det är en exempel av framtidens datorer men före jag riktigt går in på det ska jag berätta om för i tidens datorer! Framtidens Datorer!"— Presentationens avskrift:

1 Det är en exempel av framtidens datorer men före jag riktigt går in på det ska jag berätta om för i tidens datorer! Framtidens Datorer!

2 För i tidens datorer. Det här är en typisk gammal dator från 1984, så den är riktigt gammal. På denna kunde man bara skriva in koder och diagram. Man kunde t.ex. inte kolla på filmer eller bilder på den. Och att man måste styra allt manuellt inget kunde styra automatiskt.

3 Moderna datorer. Så här ser dom moderna datorer ut det finns till och med några som är touch men det vanligaste nu är dom här datorer. Dem är låg avancerade datorer. Man kommer inte ens kunna jämföra framtidens datorer med dem här datorer, för framtiden kommer de att ha så hög avancerade datorer, så att vi kommer att glömma bort dom här datorerna.

4 Framtidens datorer! Framtidens datorer kommer ungefär att se ut så här, dock tycker jag att dem kommer att designa det bättre. Och att det kommer vara mer avancerat, men som sagt det kommer att vara riktigt högt avancerat att det kommer att vara fjär styrd och röst styrd.


Ladda ner ppt "Det är en exempel av framtidens datorer men före jag riktigt går in på det ska jag berätta om för i tidens datorer! Framtidens Datorer!"

Liknande presentationer


Google-annonser