Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Hälsa på lika villkor? I vår får 95 000 personer som bor i Västra Götaland enkäten Hälsa på lika villkor? hem i brevlådan. Om du är utvald att besvara.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Hälsa på lika villkor? I vår får 95 000 personer som bor i Västra Götaland enkäten Hälsa på lika villkor? hem i brevlådan. Om du är utvald att besvara."— Presentationens avskrift:

1

2 Hälsa på lika villkor? I vår får 95 000 personer som bor i Västra Götaland enkäten Hälsa på lika villkor? hem i brevlådan. Om du är utvald att besvara enkäten kan du göra en insats både för dig själv och andra.

3 Hälsa på lika villkor? Hälsa på lika villkor? ger politikerna ett bra underlag kring hur vi som bor i Västra Götaland mår. Genom den kunskapen fattar de beslut som rör din och andras hälsa.

4 Hälsa på lika villkor? Hälsa på lika villkor? skickas ut i februari 2015 och avslutas i maj. Har du fått den i brevlådan? Svara på enkäten, antingen i pappersform eller på webben. Ditt svar är viktigt! Hälsa på lika villkor? är ett samarbete mellan Folkhälsomyndigheten, Statistiska Centralbyrån och Sveriges landsting/regioner.

5 Hälsa på lika villkor? EN UNDERSÖKNING OM HÄLSA OCH LIVSVILLKOR I SVERIGE 2015 HÄLSA PÅ LIKA VILLKOR?


Ladda ner ppt "Hälsa på lika villkor? I vår får 95 000 personer som bor i Västra Götaland enkäten Hälsa på lika villkor? hem i brevlådan. Om du är utvald att besvara."

Liknande presentationer


Google-annonser