Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Hej. Allt är inte så lätt som det låter Även om man är vuxen och har förstått, är det inte säkert att man gör som man blir tillsagd.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Hej. Allt är inte så lätt som det låter Även om man är vuxen och har förstått, är det inte säkert att man gör som man blir tillsagd."— Presentationens avskrift:

1 Hej

2 Allt är inte så lätt som det låter Även om man är vuxen och har förstått, är det inte säkert att man gör som man blir tillsagd

3

4

5

6 100% Projektledare 100% Mentalskötare 100% Sjuksköterska 75% Kurator 25% Psykolog 5% Läkare

7 Brofästet vänder sig till personer med missbruk eller beroende av alkohol, läkemedel och GHB i kombination med psykisk ohälsa och/eller en svår social situation.

8 Projekt t.o.m. 31 mars 2009

9 Anpassa verksamheten efter målgruppens behov! Utgå ifrån de nationella riktlinjerna!

10 Samverkan. Tillgänglighet Miljö/Bemötande Barnperspektiv Missbruk av GHB

11

12

13

14

15

16

17

18 ”Att man kan komma när som helst och att man kan få hjälp med en gång. Det är inte ofta att man ska ringa och få tid, utan man kan komma hit med en gång och få hjälp. Annars, så är det för sent sedan, när man ska få tid på ett annat ställe. Här kan man komma och få hjälp när man väl behöver det”.

19

20

21

22

23

24 ”Det är en trivsam miljö när man kommer in här tycker jag. Det känns inte som att det är sådär typiskt missbruks… Om du förstår. Hon är himla bra att prata med. För jag har gått tidigare på samtal och jag tycker inte att jag haft någonting igen av det. Kanske atmosfären, allting här. … Det är hej liksom. Det är gott att komma in här. Personalen här är väldigt bra. Det är lite annat. Det känns bra när jag varit på samtal och så”.

25

26

27

28 Elisabeth Beijer

29


Ladda ner ppt "Hej. Allt är inte så lätt som det låter Även om man är vuxen och har förstått, är det inte säkert att man gör som man blir tillsagd."

Liknande presentationer


Google-annonser