Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Grafiskt manér för Västra Götaland 2020. Inledning För att skapa igenkänning finns ett gemensamt grafiskt manér för Västra Götaland 2020. Så här säger.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Grafiskt manér för Västra Götaland 2020. Inledning För att skapa igenkänning finns ett gemensamt grafiskt manér för Västra Götaland 2020. Så här säger."— Presentationens avskrift:

1 Grafiskt manér för Västra Götaland 2020

2 Inledning För att skapa igenkänning finns ett gemensamt grafiskt manér för Västra Götaland 2020. Så här säger Bo Carlsson om grafiskt tänk kring VG2020: Strategin är enligt Bo inte att betrakta som ett projekt. Det ingår i vår ordinarie verksamhet att arbeta med regionutveckling och ta fram den här typen av planer. Därmed är det inte ok att göra en egen symbol/logga. Vår logotyp SKA finnas med på produkterna vi tar fram (ppt, flyer i form av visitkort, rapporten, kortversion av rapporten etc). Loggan behöver dock inte finnas på framsidan på det lilla visitkortet, men väl på baksidan. Anledningen att loggan ska vara med är att det bör framgå vem det är som ansvarar för strategin, vem/vilka man kan kontakta. Om vi inte tydligt visar vilka övriga som står bakom strategin (vilket vi ju inte gör vare sig på hemsidan eller i rapporten) tar vi på oss ett stort ansvar och bör därför stå som tydlig avsändare. Strategiarbetet är till största delen offentligt finansierat och då bör vi visa vem som är ansvarig och vem man kan vända sig till vid frågor/synpunkter.

3 Brevhuvud Att använda i word, powerpoint mm

4 Bilder Tänk på: bilderna finns både i original och med ”varmfilter”. Fotografens namn ska finnas med tillsammans med bilderna, i vissa fall finns mer info som ska vara med. Se excelfil ”bildanvändning”

5 Illustrationer danstema Silhuetterna är köpta från depositphotos.com.

6 Illustrationer övriga

7 Framsida kortversion


Ladda ner ppt "Grafiskt manér för Västra Götaland 2020. Inledning För att skapa igenkänning finns ett gemensamt grafiskt manér för Västra Götaland 2020. Så här säger."

Liknande presentationer


Google-annonser