Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Starta ett videosamtal I listan Kontakter pekar du på en kontaktbild och klickar på kameraikonen. Ett meddelande visas på kontaktens skärm om att ta besvara.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Starta ett videosamtal I listan Kontakter pekar du på en kontaktbild och klickar på kameraikonen. Ett meddelande visas på kontaktens skärm om att ta besvara."— Presentationens avskrift:

1 Starta ett videosamtal I listan Kontakter pekar du på en kontaktbild och klickar på kameraikonen. Ett meddelande visas på kontaktens skärm om att ta besvara ditt samtal. Om du vill avsluta videodelen av samtalet pekar du på kameraikonen och klickar sedan på något av följande: Video © 2012 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Stoppa min video för att stoppa videoströmmen. Du kan fortfarande se andras videor. Avsluta video för att sluta se alla videor. Du har fortfarande ljud. TIPS! Vid snabbmeddelanden eller ljudsamtal kan du klicka på kameraikonen för att göra det till ett videosamtal. Snabbreferens för Lync 2013 för Office 365 Konfigurera din videoenhet Du behöver en kamera för att dela videon, men du behöver inte en kamera för att se andra personers videor. Så här konfigurerar du kameran: Klicka på Alternativ b i huvudfönstret för Lync och klicka sedan på Videoenhet. Om du inte kan se förhandsgranskningen av videoklippet kontrollerar du att kameran fungerar som den ska. Klicka på Kamerainställningar för att justera inställningarna. Välja layout I videokonversationsfönstret klickar du på Välj en layout och väljer något av följande: Gallerivy om du vill visa alla deltagarnas videor. Talarvy om du endast vill visa presentatörernas videor. Innehållsvy om du endast vill visa mötesinnehållet. Komprimerad vy om du vill visa deltagarnas bilder i ett komprimerat fönster. Hantera deltagare Om du vill hantera deltagare högerklickar du på en persons video eller foto och klickar på: Ljud av, Ljud på eller Ta bort om du vill stänga av eller slå på personens ljud eller ta bort personen från samtalet. Lås spotlight om du vill göra personens video till en video med spotlight. Fäst i galleri om du vill behålla den personen i gallerivyn. Välj vy I videokonversationsfönstret klickar du på Plocka ut videogalleriet för att se videoklipp i ett separat fönster, Helskärmsläge för att visa videoklipp i stort format och klicka på Plocka in videogalleriet för att gå tillbaka till normalvyn.

2 Bjuda in andra personer till ett videosamtal 1.I konversationsfönstret placerar du muspekaren på personikonen och klickar på Bjud in fler personer. 2.Skriv in eller välj nya inbjudna personer, och klicka sedan på OK. Dina nya inbjudna personer får ett meddelande med förfrågan om att gå med i samtalet. Lägga till video i en snabbmeddelandekonversation 1.Peka på kameraikonen i konversationsfönstret och kontrollera förhandsgranskningen. 2.Justera din kamera om det behövs och klicka på Starta min video. 3.Om du vill sluta dela din video klickar du på Stoppa min video. TIPS! Klicka på Avsluta video för att sluta dela din video med andra OCH för att avsluta deras videoflöden till dig. Starta ett videomöte Starta ett adhoc-videomöte om du behöver diskutera ett brådskande ärende. 1.I listan Kontakter markerar du flera kontakter genom att hålla ner Ctrl- tangenten och klicka på namnen. 2.Högerklicka på ett av de valda namnen och klicka på Starta ett videosamtal. När du startar ett videosamtal använder du automatiskt Lync-datorljudet. 3.Använd videokontrollerna för att hantera mötet. Svara på ett videosamtal När någon ringer dig dyker en avisering upp på skärmen. Klicka var som helst i fotoområdet om du vill ta samtalet. Klicka på Ignorera om du inte vill ta samtalet. Klicka på Alternativ, välj lämpligt avsnitt och gör något av följande: Svara med ett snabbmeddelande i stället för video. Svara med enbart ljud om du inte vill dela din video. Ändra statusen till Stör ej om du vill ignorera det här samtalet och andra samtal, tills du ändrar din status.


Ladda ner ppt "Starta ett videosamtal I listan Kontakter pekar du på en kontaktbild och klickar på kameraikonen. Ett meddelande visas på kontaktens skärm om att ta besvara."

Liknande presentationer


Google-annonser