Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

HANDLING Serien handlar om att en zombieepedemi har slagit till mot U.S.A. och troligtvis resten av världen. Man får följa en grupp människor och se hur.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "HANDLING Serien handlar om att en zombieepedemi har slagit till mot U.S.A. och troligtvis resten av världen. Man får följa en grupp människor och se hur."— Presentationens avskrift:

1

2 HANDLING Serien handlar om att en zombieepedemi har slagit till mot U.S.A. och troligtvis resten av världen. Man får följa en grupp människor och se hur dom kämpar mot dom döda. Men det är inte bara dom döda som man ska se upp för.

3 ÖVERLEVANDE Det här är dom människor som man får följa i serien

4 LEDAREN Rick Grimes Gruppens ledare Har en son och en dotter Hans fru är död Huvudroll

5 FAKTA Utvecklad av Frank Darabont Serietidning av Robert Kirkman, Tony Moore och Charlie Adlard Började visas 2010

6 EGNA ÅSIKTER Jag tycker att det är en bra handling Det är spännande, man undrar alltid vad som ska hända Det är intressant Om det mot all förmodan skulle ske en zombieepedemi så skulle det här kunna hända, tror jag The walking dead hemsida Av Lina Åkerlund


Ladda ner ppt "HANDLING Serien handlar om att en zombieepedemi har slagit till mot U.S.A. och troligtvis resten av världen. Man får följa en grupp människor och se hur."

Liknande presentationer


Google-annonser